top of page

Feestelijke opening muziekcentrum Joyah Music.


Assen - Sinds vandaag is Assen een muziekhandel rijker. Joyah Music is gevestigd in het oude pand van Anjo Jager, de fietsenwinkel aan de Vaart ZZ. Het pand is feestelijk geopend, waarbij de champagne niet mocht ontbreken.

Al kort na tien uur kwamen de eerste geïnteresserden en klanten binnen. Voor bezoekers staat de koffie en een tractatie klaar. De winkel is geheel opgeknapt tot een ruime en overzichtelijke zaak. De verschillende etages staan in het teken van instrumenten, maar ook bladmuziek en aanverwante zaken zijn hier te vinden. "Helemaal klaar zijn we nog niet, maar we zijn operationeel.", zegt eigenaar Rob Alting. Kirsten geeft aan: "We hebben nog niet alle artikelen op voorraad. Wat er nog niet is, bestellen we voor de klant."

Naast haar werk in de verzorging, was eigenaresse Kirtsen zelf al jaren bezig in de muziek. Naast het zingen in verschillende koren, is Kirsten ook solo gaan zingen. In 2011 liet haar gezondheid haar in de steek en was het werk in de zorg verleden tijd. Vanuit deze situatie is de zangpraktijk opgezet en de opening van de zaak is een tussenstap. "Het was de droom om uiteindelijk uit te groeien tot een allround muziekcentrum waarbij men van a-z terecht kan op muziekgebied, en wat tevens een ontmoetingsplek is waar mensen graag komen om gewoon muziek te maken.", aldus Kirsten.

Joyah Music is niet alleen een muziekwinkel, maar tevens de plek voor het stemmen van instrumenten en worden er workshops en muzieklessen gegeven. Samen met de reperatieafdeling van Van der Glas staat Joyah Music garant voor goede kwaliteit. Ook het huren van instrumenten behoort tot de service die de winkel biedt.

Er worden ook muzieklessen gegeven voor instrumenten en zang, coaching, alsmede muziektherapie. Hier vindt u meer informatie over Joyah Music.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page