top of page

Valentijnsdag met een feest begonnen.


Assen - Gisterenavond kleurde Pand 17 rood voor de 2e editie van Valentine's Day The Party. En velen waren daar getuige van. Van boven uit Groningen tot Zwolle waren singles en koppels naar Assen gekomen om Valentijnsdag goed te beginnen.

Het is begonnen als een grap, 2 jaar geleden en begint uit te groeien naar een traditie in Pand 17 voor iedereen boven 25 jaar. Vanaf de ingang is het al duidelijk wat er zich hier afspeelt; een groot rood opgelicht hart boven de ingang van Pand 17, waar de rode loper is uitgelegd. Hartvormige ballonnen en andere hartvormige accessoires, roodverlichte kubussen en schalen met hartvormige snoepjes ... het is tijd voor Valentine's Day The Party.

De stemming zat er al vroeg in. In de zaal boven waren DJ Asino, DJ Jose, DJ Mark LaRocca en DJ Lady Katt druk met de juiste beats vinden, terwijl de singles elkaar vonden. In de Dance Classics Disco Train klonken de noten uit de jaren '70 en '80. Naarmate de wijzers van de klok dichter naar Valentijnsdag schoven, verplaatsten de meeste bezoekers zich naar de grote zaal boven, waar volgens de aankondiging 'iets' zou gaan gebeuren.

Om precies twaalf uur begon de 'mob-flash'. Een groep mensen begon gezamelijk een dans uit te voeren die eindigde in een huwelijksaanzoek, die onder luid gejuich aangenomen werd.

Het feest verdeelde zich weer over de 2 zalen. Waar boven de DJ's werden vergezeld door GOGO-danseressen, percussiespeler Bert de Wilde en een saxofonist Stanley Medema de dansende menigte vermaakte, schalde beneden door DJ's4Party de motown, jaren '90 en rock de boxen uit en vele verzoekjes volgden. Op een LED-vloer van Danceonled werd gedanst, gefeest en geschuifeld. Of de muziek nou digitaal werd gespeeld of het authentieke geluid van vinyl op platenspelers draaide, het bleef nog lang gezellig.

Meer foto's vindt u op onze Facebook pagina.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page