top of page

Modeshow ESPRIT groot succes.

Assen - ESPRIT Assen liet vanavond voor genodigden en geïnteresseerden de nieuwe Lente en Zomer collectie zien. Gasten werden ontvangen met een hapje en een drankje. Om 19:00 uur was het al druk in de winkel en werden de eerste kledingstukken al gepast.

Om half 8 begon de modeshow. In vier verschillende categorieën kwamen 6 modellen de catwalk op om voor alle aanwezigen de mogelijkheden van de nieuwe kleuren, stoffen en printen te showen. De kleding uit de vier categorieën zijn ook onderling te combineren.

‘Into the Dessert’ bestaat uit kleding van lichte stoffen, gecombineerd met suède. Suède is niet alleen voor het winterseizoen, maar kan ook prima als jasje of in een accessoire.

‘Less is more’ is de ton sur ton van deze lente en zomer. Palazzobroeken - gecombineerd met een sleehak. Het gaat niet om minimalisme, maar het werken met één basiskleur en weinig print. Als er dan wel printjes worden gedragen, zal het in dezelfde kleur zijn als de basiskleur.

‘Feel the fifties’ gaat juist over veel printen. Strepen, opvallende kleuren en rood is weer helemaal hip.

De laatste stijl is ‘True Ibiza’, wat doet denken aan lange zomers op het strand, hippies en alles wat bij het eilandgevoel hoort. Gebreide giletvesten, shorts met streepmotief en spijkerjasjes zijn deze zomer zeker een must have.

Na de modeshow is er tijd om te shoppen en te passen. Een drukte van belang bij de paskamers en het personeel van ESPRIT loopt heen en weer met kledingstukken en geeft aan een ieder advies.

De modellen Carola en Dominique, Marga en Marian en Anette en Aly zijn geen professionele modellen, maar dat was nergens aan te merken. Het team van ESPRIT Assen heeft voor iedereen er een geslaagde avond van gemaakt. Ook de samenwerking met ROMA opticiens is een goede match. ROMA Opticiens heeft een winkel aan de overkant van ESPRIT in de Kruisstraat en heeft in de collectie veel modellen van ESPRIT zonnebrillen. Dezen werden ook door de modellen gedragen. Marjan en Louise van ROMA Opticiens waren aanwezig om advies te geven aan de aanwezigen. Ook was Richard Vijn van Hair Republic aanwezig om zijn advies te geven en uiteraard ontkwam hij er niet aan om de schaar ter hand te nemen.

Aan het eind van de avond gingen alle aanwezigen met een goed gevoel weer naar huis. Het voornemen is er om dit jaar nog een VIP-avond te organiseren. Uiteraard brengen wij u daarvan dan op de hoogte.

Meer foto's vindt u op onze fotopagina.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page