top of page

Mooi Wark zet Vanderveen op stelten


Assen - Het was vanmiddag druk bij de CD-afdeling van warenhuis Vanderveen. En dit had een duidelijke reden: Mooi Wark was er om Vanderveen op stelten te zetten. En dat is zeker gelukt.

De medewerkers van de afdeling hadden ervoor gezorgd dat het nieuwe album van de band al te horen was op de afdeling.

Mooi Wark heeft namelijk een nieuw album met de titel D'r op! Of gien vreten! dat verkrijgbaar is op CD, maar ook op LP en als exclusieve fanbox. Vanaf april tot en met augustus hebben de mannen doorgebracht in de studio om het album op te nemen. "In april hadden we 7 nummers", vertelt Arnold Kuik. Met dit album heeft de band weer een pareltje afgeleverd voor de fans.

De band bracht tijdens het mini-concert zowel nieuwe als oude nummers ten gehore, waarbij de toegestroomde fans ook een verzoekje mochten doen.

Een optreden van Mooi Wark is nooit hetzelfde, zeker door de interactie met de fans. Met geintjes - waarbij ook de jongere fans niet gespaard bleven - en woordgrappen zat de stemming er al snel in.

Ook voor het signeren van het album namen de heren uitgebreid de tijd. Zowel voor het optreden als hierna konden de fans het nieuw aangeschafte album laten signeren en konden er foto's genomen worden.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page