top of page

Nog even zomer met Bohemian IBIZA Markt


Assen - In het weekend van 5 en 6 november 2016 vindt de eerste editie van de Family & Trends Event Winter Edition plaats in de TT-Hall te Assen. Een gezellig event voor het gehele gezin, waar men zich kan voorbereiden op de komende winter. Naast het kunnen genieten van leuke modeshows en demonstraties op het gebied van fashion en trends is gelegenheid om lekker te shoppen en inspiratie op te doen.

Onderdeel van dit event is de Bohemian IBIZA Markt. De organisatie van het weekend ligt in handen van Oosters Centrum Drenthe & Holtkamp Events in samenwerking met Family Trends. Organisatoren Belinda en Nadine hebben in september de Bohemian Ibiza Markt in de oude dierentuin in Emmen in korte tijd georganiseerd. Daar kwamen ruim 10.000 bezoekers op af.

Bohemian is een trent die in verschillende aspecten kan worden doorgevoerd in het dagelijks leven. Hierbij kan gedacht worden aan kleding, maar ook aan woontrends, muziek en lifestyle. Op de Bohemian Ibiza markt zal ook horeca aanwezig zijn, alsmede een loungegedeelte. Ook een Silent Disco en Wellness Space behoren tot de markt.

Het belooft een leuk weekend te worden voor het hele gezin. In onze kalender vindt u meer informatie over de openingstijden en toegangsprijzen.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page