top of page

Popronde Assen 2016: 56 gratis optredens


Assen - Donderdag 20 oktober, midden in de herfstvakantie, zal het centrum van Assen omgetoverd worden in een muzikaal podium. Op 30 verschillende plaatsen zullen 45 acts concerten geven.

De muzikale aftrap wordt gegeven op de CD-afdeling van Vanderveen. Met accoustische optredens vanaf 13:10 is daar de hele middag vertier. In de avond gaat het verder op verschillend plaatsen tussen de Witterbrug en de Rolderstraat.

De officiële opening is om 19:45 in het Drents Museum, één van de 13 nieuwe locaties. Voor de locaties bij de Witterbrug zal vervoer worden ingezet. Vanaf de Markt, waar verschillende horecagelegenheden het podium zijn voor artiesten, zal men kunnen instappen voor de concerten in Eetcafé De Witterbrug en Stadscafé De Pelikaan. Hierna wordt men weer teruggebracht. De afsluiting vindt plaats in Pand 11 in de vorm van een afterparty.

Meer dan 50 optredens op één avond, geheel gratis. Tijdens de Popronde in Assen op de hoogte blijven? Of zelf de Assenaren op de hoogte houden? Dat kan uiteraard op verschillende manieren: Programma App, Programma, Facebook,

Facebook event: Popronde Assen 2016

Twitter: @PoprondeAssen © Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page