top of page

Bonnetc.-expositie in Podium Zuidhaege


Vanaf 2 december exposeert Stadsstrip Bonnetc. met een een speciaal voor deze gelegenheid getekende striptentoonstelling in Podium Zuidhaege. Bonnetc. is de stadsstrip van Assen, bekend van Facebook en uit de 'Dit is Assen'-krant, en bedacht en getekend door troubadour Melvin Bonnet.

In deze expositie neemt stadgids Melvin je mee op een wandeling door het verstripte Assen. De tocht brengt je langs bekende locaties zoals de Brink, de Gouverneurstuin, de Florijn-As en de raadszaal in het gemeentehuis. En je komt een bonte verzameling stripfiguren uit Assen tegen. Bijvoorbeeld een puberende Bartje en een uit de dood herrezen Tokkel. Maar ook nog levende exemplaren passeren de revue, zoals Burgemeester Out, de gebroeders Isaacs, Kontje, kunstenaar Frans Jansen en vele andere bekende en minder bekende Assenaren.

Een feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 2 december om 19:00 's avonds in het theatercafé van Podium Zuidhaege. De tentoonstelling zal worden geopend door stadsmanager Ronald Obbes. De expositie loopt van 2 december tot 6 januari en is tijdens de openingstijden van Podium Zuidhaege vrij te bezoeken. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van Bonnetc.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page