top of page

Zingend het jaar beginnen met Popkoor Prestige


Assen - Vanaf maandag 9 januari zal onze stad een popkoor rijker zijn. Popkoor Prestige zal iedere maandagochtend gaan repeteren in Podium Zuidhaege. Onder de naam 'By Day' is dit het zestiende koor in heel Nederland. Dirigent van By Day is Arnold Wienen, die ook dirigent is bij Gospelkoor Reflection.

Popkoor Prestige is twee jaar geleden opgericht door Ton van Diepen en Sandra Rotmans.

Het koor heeft plaats voor ongeveer 150 leden. Leeftijd is niet belangrijk, evenals ervaring of het kunnen lezen van noten. Plezier aan zingen des te meer. Vanaf 12 jaar is men van harte welkom in de H.P. Keuningzaal van het gebouw van Podium Zuidhaege. Iedere maandagochtend samen zingen, de gezelligheid van muziek en een unieke sfeer.

Het Popkoor geeft ook optredens, die begeleidt worden door een live band, choreografie en professioneel licht en geluid. De laatste Top40 hits zijn in het repertoire opgenomen. Met pop, soul,

Weet u niet zeker of u geschikt bent voor een koor? U kunt twee keer komen proefzingen. De eerste keer staat gepland voor komende maandag om 09:30uur. Kosten hiervoor zijn eenmalig €7. Inschrijfgeld is €7,50.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page