top of page

Asser Bluesdagen voor een ieder toegankelijk


Assen - De kickoff is vrijdagavond voor genodigden, maar vanaf zaterdag gaat heel bluesminnend Assen de kans krijgen om te genieten van verschillende artiesten, zoals The Mississippi Kings, Katherine Elise Baloun en Assens eigen Jaap de Jong. Afgesloten wordt er in De Witte Bal door 24Pesos.

Nationale en internationale artiesten zullen de Drentse hoofdstad overspoelen met klanken van gitaar, slagwerk en blazers in combinatie met prachtige stemmen. Op 17 verschillende locaties bent u van harte welkom om voor de 31ste keer de bluesroute te beleven. Entree bij de optredens zijn door middel van buttons. Dezen zijn in de voorverkoop te verkrijgen VVV Assen, CD afd. Vanderveen, Muziekcafé de Witte Bal, hotel de Jonge en Theater De Nieuwe Kolk en kosten € 15,00. Op de avond zelf bij alle deelnemende locaties en de kiosk bij de VVV. De button geeft toegang tot alle locaties.

Zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur zijn kunt u al door het gehele centrum van Assen genieten van bluesklanken. Zo zal bij Fietsen en Koffie Eric Devries optreden, zal bij Hotel De Jonge singer-songwriter Specs Hildebrand spelen, waar u onder het genot van een diner van kan genieten. Met al ruim 40 jaar ervaring speelt hij eigen werk en covers.

Meerdere locaties verzorgen een Bluesdiner, zoals Ponderosa, Xapoe - waar ook Egbert Hovenkamp II de blues zal dichten - en Bij Jaap.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page