top of page

Queenmania komt om te rocken


Assen - Queen heeft een grote impact gehad op de popmuziek, voornamelijk in de jaren '80. Na het overlijden van frontman Freddy Mercury 25 jaar geleden, nam de populariteit niet af. QueenMania wordt 'De Europese nummer één tribute aan Queen' genoemd En dit jaar zijn ze voor twee optredens in Nederland, waarvan komende zaterdag in De Bonte Wever.

In 2006 ontstond de band in Italië en een jaar later begonnen ze hun eerste Europese tour. Touren door Europa doen ze nog steeds, al is door de jaren heen de opstelling van de band enigzins gewijzigd. Frontman Sonny Ensabella speelt de gelegenheid de rol van een nieuw leven ingeblazen Freddie Mercury, met een orginele stem en fysieke gelijkenis.

QueenMania is de eerste tribute band die in het thuisland van Queen mocht optreden. Ze maakten zo'n grote indruk, dat ze werden uitgenodigd om op de "23rd UK Official Queen Fan Club Convention 2008" te spelen.

Ook komend weekend zullen grote hits als 'Who wants to live forever', 'Radio Gaga', 'I want to break free' en 'We will rock you' door de zaal van De Bonte Wever klinken. Kaarten kunnen nog steeds worden besteld.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page