top of page

Oude tijden herleven


Assen - Ze hadden een grote invloed op de Nederlandse popmuziek en stonden aan de bakermat van de palingsound: The Cats. De band viel in 1979 uit elkaar om in 1982 nog een comeback te maken. Ook deze eindigde in 1985. Dit tot spijt van de fans. Tot 2003, toen een achttal Volendammers besloten om zich te ontfermen over de muzikale nalatenschap.

De muziek uit de jaren '60 en '70 is echter niet alleen geliefd bij de generatie van toen. Ook de jongeren kunnen dit waarderen. De klanken van 'One way wind', ‘Scarlet ribbons’, 'Times were when’ en 'Vaya con Dios' zijn vandaag de dag nog net zo populair als toen.

Tribute To The Cats Band speelt niet alleen de nummers van The Cats, maar zullen ook eigen nummers ten gehore brengen. Al meer dan 300 optredens in Nederland hebben ze achter hun naam staan en iedere keer is het een feest. En u kunt meegenieten, meezingen en dansen op de klanken in De Bonte Wever. Komende zaterdag bent u vanaf half negen in de avond. De deuren zijn een uur voor aanvang open. De band wordt ondersteund door violiste Judy Schomper.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page