top of page

Veel muziek tijdens komende Pasar Malam


Assen - Met het mooie weer zou je het liefst buiten vertoeven. Een Pasar Malam draagt alleen maar bij aan het zomergevoel. Met eten, stands en muziek zal de Noabershop aan de Rolderstraat op 2 en 3 juni de deuren weer open hebben staan hiervoor.

De Pasar Malam in de Noabershop staat garant voor gezelligheid. Kleine standhouders zijn aanwezig met attributen voor in de keuken, maar ook kleding en sieraden. De catering is beide dagen van Kamidah en zeker het proberen waart als u dit nog nooit heeft geproefd. Verder zijn er ook mogelijkheden tot massages. Zo geeft Oni Indonesische massages en Thaise voetmassages en is Thaise Massage Holland aanwezig om te masseren voor Stichting Educatie Massage (STEM).

Stichting Educatie Massage heeft als doel om gratis opleidingen te verzorgen voor mensen zonder vast werk en vast inkomen, wereldwijd tot professionele masseurs. Tevens worden er ook opleidingen gegeven aan jongeren zonder opleiding en visueel gehandicapten. Dit gebeurt zowel op nationaal als internationaal gebied.

Een Pasar Malam is niet compleet zonder muziek. En dat lijkt – naar het programma kijkend – een centraal punt te zijn komende week. Met optredens van John & Friends en Gaya op vrijdag en Blues Juice op zaterdag is er genoeg om naar te luisteren. Ook is er karaoke. Een vol programma waar veel te gebeuren staat. Zeker de moeite waard om langs te gaan.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page