top of page

Kindermiddag op TT Kermis

Assen – Woensdagmiddag op het Veemarktterrein is traditioneel de Kindermiddag van de TT Kermis. En met dit mooie weer was het voor velen een leuk familie-uitje. Voor deze speciale middag waren Elsa, Anna en Kristoff onder begeleiding van een lakei op de kermis. Ook was Clown Willy aanwezig om voor de kinderen ballonfiguren te maken.

De karakters uit de film Frozen zijn vier jaar na het uitkomen van de film niet minder populair dan in het begin. Kleine prinsesjes kwamen op Elsa en Anna af en wilden maar graag op de foto met de heldinnen. Ook Clown Willy was erg in trek. Zeker nadat een aantal ballonfiguren door de warme zon die in de vroege middag te voelen was, gedurende de middag begonnen te sneuvelen. Geen probleem, er werden gewoon nieuwe ballonnen opgeblazen en tot figuren gevormd.

Door het warme weer waren vooral Slush Puppy’s, ijsjes en attracties met water erg in trek. Maar ook het voetballen was erg populair. Niet zo gek als je bedenkt dat één van de prijzen een spinner is. Het populaire speeltje werd dan ook veelvuldig gekozen.

Niet alleen ijs werd veel gegeten, maar ook suikerspinnen werden verorberd. De warme snacks als pizza en oliebollen zullen vanavond waarschijnlijk meer in trek zijn, als de temperatuur hiervoor wat aangenamer is.

In de stad wordt aan de verschillende podia nog druk gewerkt en ook daar worden her en der spelmachines en eetgelegenheden opgezet. Het belooft een gezellige TT te worden.

Meer foto's volgen op onze fotopagina.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page