top of page

Gezelligheid maak je met elkaar


“Wij zijn open”, zegt eigenaar Paul van Essen Met een nieuw format en een nieuwe man achter de bar is Café en Partycentrum Bullseye weer open voor publiek. Een voorzichtig begin is er, de eerste biertjes hebben de tap verlaten.

Druk is het nog niet op de vrijdagmiddag. “Dat hadden we ook niet verwacht”, aldus manager en barman Rick Koopal. “Het is koopavond, en vanavond zal het drukker worden. Vanmorgen stonden we buiten en werden toen al begroet met een vriendelijk ‘tot vanavond’. Zo goed om te horen”.

Terwijl Billy Jean van Michael Jackson op de achtergrond te horen is, komen de eerste gesprekken los. Gezelligheid komt niet alleen van muziek, maar van de bezoekers en het personeel. De sfeer aan de bar maakt dat klanten terug komen. Iedereen is welkom in Café en Partycentrum Bullseye, het wordt een plek waar de hele familie terecht kan.

Elze en Shirly Struik – de voormalig uitbaters van café Bull’s Eye – komen ook langs om te kijken wat er van hun geliefde café is geworden. “Ik ben blij dat het niet veranderd is”, aldus Shirly. “Met veel pijn in ons hart hebben wij hiervan afscheid moeten nemen. Dit was toch zes-en-half jaar van ons. Ik vind het dus geweldig dat alles bij het oude is gebleven”.

Er is zeker nog werk aan de winkel voor het team. Zo is de escaperoom nog niet klaar en ook op de bovenverdieping zal nog wat uren gewerkt moeten worden. “De bovenverdieping gaan we de komende week hard aan werken. Die is klaar voor Drentsch Peil XL 2017”, verteld Rick. Café Bullseye is een van de cafés die te bezoeken is tijdens dit evenement op 9 september aanstaande.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page