top of page

Meer dan een 'drankje doen'


Assen - Tijd voor iets heel nieuws in De Bonte Wever! Het Bier en Whisky Festival komt eraan. Prima voor de vrijdagmiddagborrel, maar ook voor de zaterdagavond-stapavond. Live-muziek van Gumbo & The Monk, (finger)food en natuurlijk verschillende bier- en whisky-soorten. Een trend die is overgewaaid uit Scandinavië doet nu ook Noord-Nederland aan.

Met nationale en internationale bieren uit onder andere Amerika zal het moeilijk worden om een favoriet te kiezen. Dit geldt natuurlijk ook voor whisky. Vele onbekende namen zullen te proeven zijn, maar er is ook veel informatie te verkrijgen. Met veel overgave zullen de verschillende brouwers over hun producten vertellen.

Naast veel informatie, bier en whisky zal er ook muziek zijn. Want wat is nou gezelliger dan een glaasje drinken met je vrienden, collega’s of naasten dan met muziek en zelfs een hapje erbij? Gumbo & The Monk is een Nederlandse bluesformatie die garant staat voor Mississippi Blues, gespeeld op traditionele handgemaakte instrumenten.Wil je na deze gezellige avond niet meer naar huis rijden? Ook geen probleem bij De Bonte Wever. Speciaal voor deze gelegenheid is het Bier en Whisky Festival Hotelarrangement in het leven geroepen. Toegang tot het festival, een hotelovernachting en een heerlijk ontbijtbuffet is te boeken via de site.

Ook voor een teamuitje, bedrijfsborrel of de vrijdagmiddagborrel met de afdeling heeft De Bonte Wever een leuke deal: de Proostdeal. Bij aanschaf van minimaal acht kaarten krijgt de hele groep een extra consumptie. Enige voorwaarde is dat alle kaarten in één bestelling gedaan wordt en degene die de bestelling doet, moet zich melden bij binnenkomst. Bestel snel kaarten voor deze eerste keer dat het Bier en Whisky Festival het noorden van het land aandoet. © Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page