top of page

Mega tienerfeest GozeroProcent met top programma


Vrijdag 17 november 2017 staat het grootste alcoholvrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Van 20.00-0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hierover ingelicht.

Het feest is geheel alcoholvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festivalmarkt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties zoals o.a. Kunstbende en DAF die zich presenteren, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zoals DJ Childish en DJ RemQ, Rapper YOUNGVOS en dansers Ranitha en Jasmina!!! zijn er o.a. shows van niemand minder dan rapper BOEF, rapper ARMOO, ex mainstreet artiest NEIL ALEXANDER, DJ ARYAN PARSA en TVOH artiest LADY ANN. Tussendoor draaien verschillende DJ’s zoals Danny da Costa de vetste beats met begeleiding van MC Wes-L.

De entree voor het GozeroProcent feest is € 7,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever (ook online via debontewever.nl), daarnaast vindt er op verschillende momenten voorverkoop plaats binnen de voortgezet onderwijs scholen in Assen. Vrijdag 17 november kosten de kaarten aan de deur € 10,00. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page