top of page

Warme workshops in koude tijden


Assen - Het seizoen verandert, buiten wordt het koud. Tijd voor De Nieuwe Kolk om weer workshopavonden te organiseren. Deze keer in winterse sferen, met onder andere livemuziek. De workshops vinden plaats met medewerking van ondernemers uit Assen.

In drie verschillende rondes kan men genieten van creatieve workshops, inspiratie opdoen of lekkere gerechten proeven. Wat men zal gaan doen, is afhankelijk van de groep waarin men deel neemt. Er is namelijk zo veel aanbod, dat het onmogelijk is om aan alle workshops deel te nemen.

Zo is bijvoorbeeld medewerkers van restaurant ‘De Messchen’ aanwezig om ideeën te geven voor het kerstdiner, is Maxime Delicatesse aanwezig voor fonduetips en zorgen de dames van Yves Rocher ervoor dat dames er perfect uitzien tijdens het diner.

Voor creatieve ideeën is het mogelijk om graffiti-kunst te maken, te leren tekenen als Escher, of – nog net op tijd – een adventskalender te maken. Of begin met het schrijven van je levensverhaal. Het druilerige weer van de afgelopen dagen is natuurlijk ideaal om zelf kerstkaarten te maken. Daarvoor is het aanschaffen van veel nieuwe materialen niet altijd nodig. Soms ligt er in een kast of lade nog wel iets waarmee er hele leuke dingen te doen zijn. Kringloopwinkel Het Goed laat zien hoe dat te doen.

Ook nieuwsgierig geworden en nog niets te doen donderdagavond? Bestel snel kaarten. Voor de woensdag zijn alle workshops volgeboekt.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page