top of page

Wederom Kerst Volleybal Tournooi in Assen


Nog een iets minder een week en dan begint de 68e editie van het CS Vincent van Gogh Kerst Volleybal Toernooi 2017. In 5 sporthallen in Assen strijden bijna 90 teams tegen elkaar. Wederom mogen wij dit jaar een paar buitenlandse teams verwelkomen.

Ook hebben wij weer te maken met zo'n 200 vrijwilligers. Alle deelnemers kunnen bijvoorbeeld gratis vervoerd worden tussen alle sporthallen door onze chauffeurs en er worden 's avonds lekkere maaltijden gekookt voor de spelers en vrijwilligers door onze koks. Dit jaar zullen wij ons spelersfeest op 28 december opnieuw houden in Club11 en De Drie van Assen. Dit is alleen voor volleyballers en vrijwilligers van KVT.

Vanaf afgelopen zomer zijn wij ons al aan het voorbereiden voor het toernooi. De laatste weken hebben wij intensiever vergaderd en zaten wij regelmatig 's avonds in de onbijtzaal of een van de vergaderruimtes van Hotel de Jonge te vergaderen. Er is afgelopen weken ook weer intensief gezocht naar sponsoren voor het KVT, maar ook naar nieuwe organisatieleden.

Dit jaar hebben wij met 10 leden het toernooi georganiseerd, terwijl dit normaal gesproken 14 zijn. Omdat er komend jaar weer leden uit het organisatie comité zullen gaan, zijn wij hard op zoek naar nieuwe leden om de 69e editie te realiseren.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page