top of page

Krankzinnige voorbereiding


Assen - Het is nog een paar maanden tot het grote boksgala dat voor de tweede keer georganiseerd gaat worden door Boksvereniging Assen, maar de wedstrijdboksers zijn al fanatiek aan de voorbereiding bezig. Vanmorgen werd er in samenwerking met José Fraai een nieuwe dimensie toegevoegd aan de training: Insanity.

Insanity is een intensieve training waarbij je veel calorieën verbrand in een korte periode. Hoge inspanning en korte pauzes wisselen elkaar af. “Een lekker training”, aldus de – enigszins uitgeputte – groep. Naast het trainen vertelt José Fraai de boksers meer over het belang van voeding en hoe je op een verantwoorde manier aan je trainingen begint.

Deze training zal zeker een vervolg krijgen, wellicht niet alleen voor de wedstrijdboksers. Boksvereniging Assen heeft het afgelopen jaar een groei doorgemaakt. “We hebben het druk”, vertelt Jack Bos. “We zijn nog druk op zoek naar hulptrainers voor de recreanten”.

Het boksgala zal 2 juni plaatsvinden in De Bonte Werver. Ook profbokser Ben Tingen zal daar weer zijn opwachting gaan maken.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page