top of page

Uitgebreid inkt verbreiden


Assen - “Hier heb ik vijf jaar hard voor gewerkt”, zegt Arnout. Sinds 2012 had hij een tatooshop aan de Stationsstraat, maar drie maanden geleden kwam er de mogelijkheid om een nieuw pand te betrekken. Vandaag was de grote opening. De nieuwe shop werd geopend door Nachtburgemeester Zed Zeedy. Tatoeages zijn nu sociaal geaccepteerd en een trend geworden. Het pand aan de Stationsstraat was te klein geworden en uitbreiding was onvermijdelijk. Er is maandenlang hard gewerkt en alles is met de hand gemaakt, maar het resultaat mag er zijn. Iedereen heeft nu zijn of haar eigen station. De locatie aan de Stationsstraat werd gewoon te klein: “We zaten rug aan rug te tatoeëren”, aldus Jurjen.

Vier getalenteerde artiesten met ieder een eigen stijl, met meer ruimte om te werken. Het is waar hard werken toe leidt. Naast tatoeren en piercings zetten, zal er in het pand aan de Kleine Marktstraat ook kunst te bewonderen zijn. Momenteel staan er werken van onder andere Shanx.

Speciaal voor de opening werden er suikerspinnen uitgedeeld van Fun & Feestverhuur Assen, waren er ballonnen en hapjes. Daarnaast stonden de DJ’s van Skasjock te draaien en was het een komen en gaan van vrienden en belangstellenden. Opening gemist en wel benieuwd? Loop eens binnen aan de Kleine Marktstraat 8.

© Beleef Assen

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
bottom of page